látogató
számláló
Szállítás, Fizetés

Szállítás, Fizetés

A 14 óráig beérkező rendeléseket cégünk még aznap feldolgozza és kiküldi. A 14 óra utáni rendeléseket kapacitástól függően aznap, vagy másnap kerülnek feladásra.

Szállítás

A kiszállítást minden alkalommal a magyar posta végzi.

A szállítási költségek a termék árához kerülnek plusz költségként, amit a megrendelőnek kell megfizetnie. ezen szállítási költség átlagosan 1500-1700Ft között mozog. De ha Ön nagyobb mennyiséget rendel, akkor a szállítási költség lehet akár 2000Ft is ritkább esetekben.

dapoxetine szállításA megrendeléstől számított 1-2 napon belül a postás kihozza Önnek a terméket természetesen teljesen diszkrét légpárnás borítékban, tartalmára nem utal semmi. Ha a megadott címen nincs senki, akkor a postás vagy még egyszer kiviszi Önnek másnap a címére, vagy hagy egy értesítőt a postaládában. Ezzel az értesítővel a postahivatalban ugyanúgy át tudja venni a postán.

A szállítást kérheti úgy is, hogy nem a saját címére kéri, hanem a posta címére, ahol benn tárolják 7 napig, és Ön ha bemegy akkor át tudja venni. A postán maradó leveleket azonban körülményesebb átvennie a megrendelőnek, így csak indokolt esetben javasoljuk! Alapesetben a megadott címre való kikézbesítést helyeznénk előtérbe.

Fizetés

A termékeket az alábbi módon fizetheti ki:

1. Postai utánvétellel

A megrendelése árát a postásnak kikézbesítéskor tudja kifizetni. A termék árán kívül automatikusan hozzáadjuk az 1500-1700Ft-os szállítási költséget. Ha nem tartózkodik senki a megadott címen, akkor a postás vagy kikézbesíti másnap a terméket még egyszer, vagy hagy Önnek a postaládájában egy értesítést, és ezzel az értesítővel be tud menni a postahivatalba átvenni a csomagot. Ha a postahivatalba kell érte bemennie, akkor az utánvételi összeget a postán az alkalmazottnak kell kifizetnie.

2. Előreutalással

A termék árát 5000Ft feletti rendelések esetén előreutalással is rendezheti. ilyenkor cégünk annyi kedvezményt ad, hogy az 1500-1700ft-os posta és csomagolási költséget a kizárólag 5000Ft feletti megrendelések esetében átvállalja, így Önnek a termék árán kívül nem lesz több költsége, a szállítás ingyenes ez esetben. Az utalási szándékot a kapcsolat menüpontban jelezze nekünk és küldjük a számlaszámot, illetve a beazonosításához szükséges információkat. Az összeg beérkezése napján a megrendelt terméket kiküldjük Önnek, ami 1-2 nap alatt odaér a megadott címre.

3. Banki készpénzbefizetéssel

A termék árát ugyanazon nevű banknál kell készpénzben befizetnie. Ilyenkor az összeg azonnal a számlára kerül, így nincs átfutási idő. A szállítási költséget 5000Ft feletti rendelések esetében is átvállaljuk, így Önnek ingyenes a postaköltség. A befizetés után Önnek nem kell semmit sem csinálnia csak várnia a terméket, amit megrendelt.

 

Dapoxetine képek

Dapoxetine Reklám

Dapoxetine

Dobozos Dapoxetine

Dapoxetine